Bij de zakelijke opdrachtgevers zien wij 3 type opdrachtgevers:

Bouwbedrijven / aannemers
Voor deze groep opdrachtgevers schilderen wij vaak de luxe nieuwbouwwoningen. Deze woningen worden vaak geschilderd op hoog niveau. Dit kan inhouden dat we binnen met een hoogglanslak werken of dat we al het houtwerk geheel plamuren, zodat er een zeer gladde en egale uitstraling ontstaat.

Ook in de renovatie schilderen wij voor deze groep opdrachtgevers. Dit zijn vaak monumentale panden of gebouwen waarbij er nog echt vakmanschap gevraagd wordt van de schilder.

Woningbouwverenigingen
Van de woningbouwverenigingen krijgen we aanvragen om een hele straat / complex te schilderen. Deze opdrachtgevers willen graag dat wij alle zorgen van hun uit handen nemen op het gebied van uitvoering en communicatie.

Instellingen en bedrijven
Natuurlijk moeten ook bedrijfspanden, maar ook verzorgingstehuizen en ziekenhuizen onderhouden worden. Vaak hebben zij daar geen functionaris voor, die hier zijn dagtaak van gemaakt heeft. In samenwerking met de directie maken wij een plan om hun pand(en) voor de komende jaren op een goed niveau te houden.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij MAK Schilders.

Wilt u uw bedrijfspand(en) of nieuwbouwwoningen laten onderhouden door MAK Schilders? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen: info@makschilders.nl of te bellen: +31 (0) 634 878 810.