Is uw appartementencomplex toe aan een schildersbeurt of wilt u de algemene ruimtes verfraaien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen onder andere het buiten- of binnenschilderwerk, behangwerk of ander onderhoud. MAK Schilders zorgt voor een perfecte afwerking.

MAK Schilders heeft ruime ervaring opgebouwd met het schilderen van appartementencomplexen. Wij zorgen voor goede informatievoorziening naar alle bewoners, van de aankondiging van de start van het werk tot en met de oplevering. Door de jarenlange ervaring weten onze medewerkers precies hoe ze dit type werk moeten inplannen, omdat de eigenaren vaak aan het werk zijn.

MAK Schilders heeft de juiste kennis van de materialen en de nieuwste technieken in huis. Zo bent u verzekerd van deugdelijk en duurzaam schilder- of behangwerk, waar u jarenlang plezier van heeft. Vaak wordt er in samenwerking met een verffabrikant een verftechnisch advies opgesteld met een meerjarenverwachtingspatroon, waarbij MAK Schilders het aanspreekpunt blijft voor een ieder.

Betrouwbaarheid en kwaliteit staan bij MAK Schilders in een zeer gunstige verhouding met de prijs.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij MAK Schilders.

Wilt u uw appartementencomplex laten schilderen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen: info@makschilders.nl of te bellen: +31 (0) 634 878 810.