Het is belangrijk voor de duurzaamheid van uw woning om deze tijdig te laten schilderen en te onderhouden. Een likje verf zorgt er niet alleen voor dat alles er weer op en top uit ziet, maar door dit regelmatig te laten doen bespaart u ook een hoop kosten.

Wij zijn gespecialiseerd in binnen schilderwerk. Wij werken met materialen van de hoogste kwaliteit, om ervoor te zorgen dat u jarenlang kunt genieten van het schilderwerk.

Binnen schilderwerk wordt sinds enkele jaren uitgevoerd met watergedragen verfproducten. Deze producten hebben meerdere voordelen:

  • Snelle droging
  • Weinig stankoverlast voor de omgeving
  • Weinig verkleuring in de loop van de jaren

Ondanks dat deze producten al vele jaren op de markt zijn, verbeteren ze nog steeds continu.

De trend die wij zien bij de wandafwerking, is een wandafwerking met krijtverf. Dit geeft een matte, diepe kleurbeleving waardoor de kleur vaak beter tot z’n recht komt.

Krijtverf is in meerdere types en merken te verkrijgen. Vaak maken wij vooraf eerst een proefstukje om te kijken of de kleur- en materiaalkeuze overeenkomt met uw wensen.

Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan bij MAK Schilders.

Wilt u uw woning laten schilderen? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Heeft u andere vragen? Neem dan contact met ons op door te mailen: info@makschilders.nl of te bellen: +31 (0) 634 878 810.